Tilbud til pårørende

Vi ved, at livet med en afhængig påvirker hele familiens trivsel; mange familier har været på sammenbruddets rand.

  • Når et menneske med afhængighed så kommer i behandling, opleves det som oftest som en kæmpelettelse for de pårørende. Tit har det stået på i mange år og er blevet værre og værre.
  • Mange stiller sig selv spørgsmålet - hvad har jeg gjort forkert? Svaret er: du har ikke gjort noget forkert, men du har været magtesløs over for dit familiemedlems afhængighed, og det kan føles ganske forfærdeligt.
  • Familien har kæmpet for at få det hele til at hænge sammen - og kæmpet med eller mod den afhængige. Nederlagene har været mange.
  • For at familien igen skal kunne trives, er det ofte sådan at alle i familien har brug for hjælp. Brug for et forum, hvor man kan få sat ord på tanker og svære følelser.

GDB afholder hver 3 måned aftener for pårørende, hvor forældre, søskende, kærester og andre pårørende, til deltagere i dagbehandlingen inviteres.

Tilbud til pårørende

Her vil pårørende blive informeret om hvad de an gøre for at understøtte en positiv udvikling, samt hvorledes de kan passe på sig selv i forbindelse med evt. tilbagefald.

Der er tale om uforpligtende og orienterende aftener.

Hvis du er pårørende til en misbruger, tilbyder GDB også samtaleforløb og undervisning til dig om afhængighed og såkaldt medafhængighed

For mere information

Hvis du ønsker at komme i gang med din behandling på GDB kan du skrive os en email eller ringe til os

Daglig Leder: Heidi Lykke Jørgensen